Рок динозаврите от Ролинг стоунс“ съобщиха, че отменят лятното си

...
Рок динозаврите от Ролинг стоунс“ съобщиха, че отменят лятното си
Коментари Харесай

Ролинг Стоунс отмениха турне заради пандемията

Рок динозаврите от „ Ролинг стоунс “ оповестиха, че анулират лятното си турне в Северна Америка поради пандемията. Обиколката трябваше да стартира на 8 май в Сан Диего и да продължи до 9 юли, само че е била отсрочена за неопределен срок. Мик Джагър, Кийт Ричардс и останалите членове са по над 70 години, попадайки във високорисковата възрастова група.

„ Извиняваме се на почитателите, само че всеобщото здраве е приоритет. Ще се оправим дружно и ще се забележим скоро “, разяснява групата.

Младата им колежка сънародничка Дуа Липа също бе принудена да отсрочи свое турне, само че зарадва почитателите си с друга вест. Певицата ще издаде новия си втори албум „ Future Nostalgia “ една седмица по-рано от очакванато – на 27 март.

„ Надявам се музиката ми да ви донесе най-малко малко положителни страсти. Няма анулирани концерти, само че в името на здравето и сигурността всички шоута ще се проведат на по-късен стадий. Веднага щом имам подробна информация, ще ви оповестя “, показа певицата.

Обиколката на Липа трябваше да стартира на 26 април в Мадрид и да продължи до 19 юни в Дъблин. Следващият сингъл от новата й тава се чака да излезе напълно скоро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР