Родният парламент може да куца откъм мъдри решения, но никога

...
Родният парламент може да куца откъм мъдри решения, но никога
Коментари Харесай

Голяма битка! Къде са най-красивите депутатки /СНИМКИ/

Родният парламент може да куца откъм мъдри решения, само че в никакъв случай не е страдал от липса на съблазън. Традицията ще се съблюдава и от новата годишна продукция депутати от нежния пол. Отсега може да се каже, че възможен конкурс за първа красавица ще бъде по-оспорван от завършилите избори, написа Марица..   

Любимка на Варна дава сексапил на спечелилите от ГЕРБ-СДС. Славена Точева пренареди за следващ път листите в морската столица. Красавицата още веднъж отвя всички с рекорден брой преференции там ​- над 7306.
-->
Иначе в предходните парламенти Славена блесна с безупречно облекло и цялостно безмълвие. Сексапилната депутатка сменяше костюмите всеки ден, като стегнатите панталони, подчертаващи съвършените бедра, бяха редувани с елегантни рокли

Благоевград дава съображение да кажем, че се роди нова звезда. Заявка за такава дава юрист Надежда Самарджиева от партията на Стефан Янев. Красавицата работи в Банско и района. Противниците я упрекват, че често води каузи на мастити предприемачи със съмнителна известност.

 Надежда Самарджиева, „ Български напредък “: Гласувайте с №15 за нов морал в политиката, политика на единодушие и разговор!  

Надежда очевидно от дълго време напира за политиката, минавайки през ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и партията на Мая Манолова. Според злословия в македонския завършек на хубаво място в „ Български напредък “ я урежда юрист Татяна Дончева. Толкова люта македонка ли е новото хубаво Наде, следва да забележим. 

Враца още веднъж дава на Народното събрание скромната и симпатична Деница Симеонова от Политическа партия. Инженерът и управител, родила хитовата имитация „ Просто Киро “, избира много строги дрехи, само че все пак се радва несъмнено на мъжкото внимание измежду сътрудниците.

Истинско женско царство нападна от Добрич. По предварителни планове оттова влизат 6 дами от 6 разнообразни партии - ГЕРБ, Политическа партия, „ Възраждане “, Движение за права и свободи, Демократична България и Българска социалистическа партия. 

 Ертен Анисова: Съзнавам отговорността да си депутат (ВИДЕО)

На младо лице - 32-годишната адвокатка Ертен Белингова, залага и Движение за права и свободи. Тя си е добричлийка, приключила право във Велико Търново и политология в СУ. Ертен несъмнено е свежо и симпатично лице, което обаче има стабилен опит в Народното събрание като консултант. Явно Движение за права и свободи ​са оценили качествата й. А и би трябвало да признаем, че Движението изпълни листите си с младежи, много от които дами.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР