Родни певици и артисти пристанаха на чужденци.Лилия Маравиля е превърнала

...
Родни певици и артисти пристанаха на чужденци.Лилия Маравиля е превърнала
Коментари Харесай

Родни звезди се обвързаха с чужденци: Джаро се ожени за японка, Лилия Маравиля взе италианец, Поли Генова чака бебе от холандец, и още…

Родни певици и актьори пристанаха на чужденци.

Лилия Маравиля е трансформирала името на италианския си брачен партньор в синоним на благополучие.

„ В едно заведение се запознахме. Опитваше се да ме смъква, само че първо не му се получаваше. Бях скептично настроена към чужденци. В този интервал имаше на всички места едни ловджийки – девойки, които ходеха по заведения и си търсеха чужденец. И Лука, като ми се показа, си споделих: „ Как пък не си улучил тъкмо адреса! “ Но тъй като съм учтив човек, му отвърнах. И по този начин, без да желаеме, се срещахме на същото място още няколко пъти. И незабелязано започнахме да вървим на вечери, да спортуваме дружно. Тръгна неангажиращо до един миг, в който станахме неразделни и започнахме да живеем дружно “, споделя актрисата.

Шефката на „ Вирджиния Рекърдс “ Саня Армутлиева пък е омъжена за англичанин – Тимоти Доудъл, прочут у нас като Тим. Той прекарва по-голямата част от времето си в Берлин,. Прави докторантура по немска философия. Дъщеричката им Алма също е там, а огромната – Маргарита учи обществена антропология в Лондон.

Екранният Джаро пък е женен за японка. Според мълвата двамата са се развели през 2017-а.  Билалов заплаща солена прехрана на жена си и двете си дъщери. Тези клюки и до в този момент не са доказани. 

Аксиния Ченкова, която стана известна в първото издание на „ Стар Академи “, също има другоземен брак., Тя е омъжена за китаеца Майкъл Чой, с който подвигнаха женитба в Ню Йорк.

Диана Любенова е на върха на щастието, че Лес Уелдън се завърна при нея. Клюката, че водещата е самотна майка май се оказа неистина. Лес, който работи в родния киноцентър и постоянно е зает със фотоси на международни звезди се грижи за фамилията си.

Внучката на Тодор Колев – Теодора се омъжи в Лондон за приятеля си Джоузеф. Цеци Красимирова ще подписа брак с Майкъл Струмейтис. Той е лични на най-голямата компания за произвеждане на органични аграрни добавки в света.

Поли Генова ще роди напролет от холандец. „ " Той не се занимава с музика, само че бизнесът му е обвързван с шоубизнеса. Запознахме се през 2016-а на премиите на БГ радио, като се видяхме за няколко часа. Следващата година още веднъж се видяхме на същото събитие и повече не се разделихме ", довери Поли.

Фолк певицата Емилия също се залюби с чужденец. Тя подвигна женитба с Жорж Башур, единствено два месеца, откакто той загуби сина си в автомобилна злополука.

Мариана Попова има щерка от италианеца Ханес, а колежката й Милена Славова бе женена за англичанин на име Робърт, с който се разделиха и тя се завърна в България, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР