Родените под знака на Близнаците са доста различни от останалите

...
Родените под знака на Близнаците са доста различни от останалите
Коментари Харесай

Близнаци при караници и сдобряване

Родените под знака на Близнаците са много разнообразни от останалите знаци на зодиака освен по принцип, а и съответно при скаране, както и при сдобряването.

Родените под знака на Близнаци са подвластни на настроенията си, които постоянно се трансформират без да има основателни аргументи за това.

 Караници

Те постоянно се управляват от моментното си въодушевление. Много елементарно можете да изкарате отвън нерви родения под знака на Близнаците.

Близнаците са доста честолюбиви и уверени в личното си превъзходство над останалите, по тази причина елементарно могат да бъдат жегнати на тази тематика. Това доста бързо може да ги накара да избухнат.

Близнаците са избухливи и при кавги могат да кажат какво ли не. Те са прекомерно многословни по време на кавги и не могат да спрат да приказват.

Те обичат да покачват глас и да се държат при скандал по този начин, все едно ще ви нападат физически, и от време на време даже са способни да го създадат, без да мислят за следствията. Често те употребяват груба мощ и по-късно не съжаляват за породените контузии, в случай че се стигне до такава степен.

Когато се карате с Близнаци, представителят на тази зодия непрекъснато ще ви припомня, че е по-умен от вас и че би трябвало да го слушате, с цел да не се стига до кавги.

 Зодия Близнаци

По време на разногласия и кавги най-страшното за Близнаците е съперникът им да мълчи – това може да провокира мощен нервозен срив при Близнаците.

Ако желаете бързо да приключите кавгата с Близнаци, не мълчете и със спокоен глас представете своите мотив. Близнаците са хора на моментните решения, елементарно им минава и те бързо се палят, само че и бързо изстиват.

След като изтърван парата и ви засипят с всевъзможни обиди, родените под знака на Близнаците ще изискат да ви прегърнат и още веднъж да сте другари.

С Близнаци би трябвало да се сдобрявате допустимо най-бързо. Те са динамични персони и животът им е толкоз натоварен, че те не могат да зациклят върху една дребна кавга с вас.

Колкото по-дружелюбно и радостно се държите с представители на зодия Близнаци след скарването с тях, толкоз по-бързо те ще склонят да контактуват с вас още веднъж като близки другари.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР