Ризата, която обикновено носим под сака и костюми, през лятото

...
Ризата, която обикновено носим под сака и костюми, през лятото
Коментари Харесай

5 начина как да носим любимата си бяла риза през лятото

Ризата, която нормално носим под сака и костюми, през лятото приема напълно друга и много небрежна роля. Харесахме по какъв начин я носи разкопчана върху мини рокля с ниски обувки, както и стайлинга на Кендъл Дженър, при който също е разкопчана, само че комбинирана с бял тишърт и бежов необятен панталон. Така че бялата риза изцяло измества жилетките в моментите, в които е малко по-хладно, само че не ни се носи връхна дреха.
               

Но и в най-горещите дни няма да се разделим с нея, без значение дали е от лен, памук или сатен. Достатъчно е да ни носи чувство за хладина и комфорт, а за елегантността й мисля, че нямаме никакви подозрения. Затова с лекост я комбинираме и с дънки, и с ефирни, и с къси панталони, а безспорно най-любимата ни нейна роля за лятото е като туника за плажа върху банските.
               

Ако ризата е в oversize контур или е мъжка (защо да не заемем тази на обичания си мъж), може да се носи и като рокля. В този случай може да се добави колан на талията, в случай че желаеме да бъде подчертана. Сигурно си спомняте по какъв начин един път си потегли от вкъщи на Тузаря в „ Сексът и градът “ единствено по една негова бяла риза. И с токчета, несъмнено! Точно по този начин си я представяме през лятото – дръзка и ексцентрична. Дотолкова, че сме подготвени да сменяем комфорта на кецовете и чехлите за елегантни strapless сандали, с цел да отидем на някое горещо празненство. Открихме и няколко шопинг находки на, които можете да видите в галерията ни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР