Риториката между САЩ и Русия след срещата между президентите Джо

...
Риториката между САЩ и Русия след срещата между президентите Джо
Коментари Харесай

Оценката на американските медии за срещата Байдън - Путин

Риториката сред Съединени американски щати и Русия след срещата сред президентите Джо Байдън и Владимир Путин леко омекна, макар че напрежението в връзките остана. Около тази тези се сплотяват множеството американски вестници.

„ The New York Times “ отбелязва, че водачите на двете страни " показаха общи уверения за благосклонност, само че беше ясно, че по доста въпроси, от хакерските атаки до правата на индивида, двете страни са надълбоко разграничени ". „ Напрежението беше явно “, счита изданието.
 Тръмп: Срещата Байдън - Путин беше потребна единствено за Москва Тръмп: Срещата Байдън - Путин беше потребна единствено за Москва
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че руско-американската среща на върха в Женева е била сполучлива за Москва, само че не и за Вашинг...

Вестникът оповестява, че Путин отхвърля обвиняванията в хакерски атаки против Съединени американски щати и споделя, че самата Америка е най-големият извършител на разпоредбите в тази област.

" Руският водач също по този начин отхвърли искрено това, което Байдън видя като една от основните цели на договарянията - концепцията за основаване на " защитни огради ", които биха попречили някои офанзиви от спокойно време против сериозна инфраструктура ", споделя „ The New York Times “.

Според вестника, самият Байдън намерено е изразил противоречие с Путин по редица въпроси и е уверил съветския президент, че ще продължи да го прави и в бъдеще.

Според „ Washington Post “ срещата е била " засенчена " от мемоари за " невижданото почитание ", което Доналд Тръмп е посочил на Путин на сходна среща на върха. Тогавашният президент на Съединени американски щати е подложен на критика, че отхвърля намерено да възразява против сътрудник на взаимна конференция, до момента в който демократите в Конгреса, под съмнение за " съветските връзки " на Тръмп, даже се пробват да получат лентите на преводача на Тръмп от тет-а-тет среща.
 Политолог: Срещата Байдън-Путин е голямо достижение, всички завоюваха от нея Политолог: Срещата Байдън-Путин е голямо достижение, всички завоюваха от нея
Фактът, че се организира диалог сред президентите на Русия и Съединени американски щати Владимир Путин и Джо Байдън, може да се смята за същинско достижение и...

Байдън се опита да избегне сходни обвинявания, като предложения очевидци - ръководителите на организациите за външни работи на частна среща с Путин, написа вестникът.

" Срещите, които продължиха единствено няколко часа в швейцарския приморски град, прочут като " град на мира ", бяха прекомерно къси, с цел да разрешат нещо отвън изброяването на искания от двете страни.

Байдън и Путин оповестиха, че събитието е било сполучливо, основно заради това, че те нормално съумяват да се срещнат в миг, когато връзките сред двете най-големи нуклеарни сили в света са в най-ниската си точка след Студената война “, показва Washington Post.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР