Рилски спортист победи фаворита за спечелване на Балканската лига Левски

...
Рилски спортист победи фаворита за спечелване на Балканската лига Левски
Коментари Харесай

Рилски спортист разгроми Левски Лукойл в София

Рилски състезател победи любимеца за продобиване на Балканската лига Левски Лукойл с 109-77. Това е втора загуба за столичния гранд в влиятелната конкуренция.

 Академик Бултекс смаза като посетител БК Тирана
Академик Бултекс смаза като посетител БК Тирана

Българите натрупаха 20 точки разлика след първата четвърт

Константин Папазов не можа да употребява двама от главните си играчи - Станимир Маринов и Христо Николов, които са заболели от грип. Това се оказа съдбовно и неговите ученици записаха най-слабия си мач след началото на партньорството сред Левски и Лукойл.

Самоковци започнаха доста концентрирано мача, като в първите пет минути позволиха единствено три точки. Те бяха окуражени за реванш за загубата си преди дни с една точка в среща за състезание. На полувремето гостите към този момент водеха с 18 точки.

В края разликата доближи 40 точки, което успокои момчетата на Людмил Хаджисотиров и даде опция на " сините " да създадат загубата по-почетна.

Златин Георгиев записа 21 точки, 7 битки и 4 асистенции за самоковци. Шелдън Джетър, който със страхотните си изяви след почивката способства за разгрома, наниза 19 точки. Общо шест играчи на Рилски състезател приключиха с повече от 9 точки.

Крис Минков отсрами своите съотборници с 13 точки.

 Снимка 337390
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР