Рибарското селище Ченгене скеле в поредица на National Geographic. Бургаското

...
Рибарското селище Ченгене скеле в поредица на National Geographic. Бургаското
Коментари Харесай

Рибарското селище Ченгене скеле в поредица на National Geographic

Рибарското населено място Ченгене скеле в поредност на National Geographic. Бургаското рибарско населено място Ченгене скеле е част от новия сезон на поредицата „ Европа отвисоко “ на National Geographic. Предаването започва на 18 септември, неделя, от 22.00 часа по National Geographic с епизод, отдаден на България и богатата ѝ просвета, спираща дъха естествена хубост и модерни инженерни достижения.

В документалната поредност рибарското населено място Ченгене скеле ще бъде показано, освен от какви материали е издигнато, само че и за напъните на локалните хора да почистват черноморските плажове от пластмаса.

Благодарение на извънредно съвременна дрон технология и уменията на професионални водачи, България ще бъде показана по този начин, както не е виждана до момента. Основният дрон водач, взел участие в снимането на частта от поредицата, отдадена на хубостта на България, е Владислав Терзийски.

Въздушното странствуване над България ще предложи също зашеметяващи гледки от планините и морското крайбрежие, а други забавни спирки в това странствуване е Велико Търново, което притегля туристи от целия свят с шоуто „ Звук и светлина “, античния град Перперикон и работата на терен на археолога проф. Николай Овчаров и екипа му, метеорологичната станция на връх Мусала и мистичният танц на почитателите на учителя Петър Дънов по време на ритуала паневритмия, изпълняван всяко лято на Седемте рилски езера и други, оповестяват от travelnews.bg.

Водолаз откри нов голям тип медуза

Новият сезон от 6 елементи на „ Европа отвисоко “ ще предложи и впечатляващи гледки към най-атрактивните културни и географски забележителности в Сърбия, Румъния, Шотландия, Дания и Белгия. Всеки епизод е фокусиран върху друга европейска страна и по този начин това удивително образно странствуване отдава заслуженото както на творенията на природата, по този начин и на човешките истории и инженерния принос, които не престават да са мотор на тези съвременни народи.

Държавата ще отпусне 800 млн. лева заем на “Булгаргаз ”

Източник: Община Бургас

 

Рибарското населено място Ченгене скеле в поредност на National Geographic.

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР