Риана отпразнува началото на президентския мандат на Джо Байдън и

...
Риана отпразнува началото на президентския мандат на Джо Байдън и
Коментари Харесай

Риана отпразнува смяната на властта като изхвърли боклука

Риана отпразнува началото на президентския мандат на Джо Байдън и края на този на Доналд Тръмп по много забавен метод - като демонстративно изхвърли боклука, написа Дарик.

Само часове след встъпването в служба на Байдън, 32-годишната изпълнителка показа своя фотография, направена за септемврийското издание на Harper's Bazaar. На фрагмента тя е облечена с тениска, на която написа „ завършек на расизма по какъвто и да е метод “, която е допълнена от черно секси долни дрехи, розови токчета и черни ръкавици, благодарение на които изхвърля две торби с отпадък.

" Просто съм тук, с цел да оказа помощ. ", надписа тя към фотографията, добавяйки хаштага #wediditJoe което е отпратка към видео на Камала Харис, информиращо Байдън, че е спечелил изборите през ноември.

Посланието ѝ не е изненадващо, имайки поради какъв брой гласно тя поддържа Байдън и омразата ѝ към Тръмп. От деня на изборите в Съединени американски щати до през днешния ден певицата няколко пъти е показвала своята позиция в обществените мрежи, която е изрично срещу някогашния президент.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР