Риалити звездата Ким Кардашиян подлуди социалните мрежи със своя снимка,

...
Риалити звездата Ким Кардашиян подлуди социалните мрежи със своя снимка,
Коментари Харесай

СНИМКА на Ким Кардашиян, налапала близалка, взриви мрежата, но не е каквото си мислите

Риалити звездата Ким Кардашиян подлуди обществените мрежи със своя фотография, на която е захапала близалка. Фотосът е оповестен в Инстаграм, само че се оказа, че е платена реклама, оповестява „ Сън “.

37-годишната Ким в действителност популяризира близалки за угнетяване на апетита. Под фотографията, на която тя сладко облизва захарната бучка, тя написа: „ Реклама. Хора, flattummyco преди малко пуснаха нов артикул. Това са апетитни потискащи глада близалки и са безусловно неземни. Дават на първите 500 души на уеб страницата им 15% отстъпка, тъй че в случай че желаете да си вземете няколко… би трябвало да сте бързи. Засмучете го “.

Реакцията, обаче, напълно не беше такава, каквото Ким е очаквала. В мненията хората я нападнаха за рекламата на спорния артикул. Сред тях се отличава постът на тв водещата Джесика Джамил, която не икономисва грубите думи по адрес на риалити мамчето.

„ Не. Майната ти. Не. Ти, извънредно и отровно въздействие върху младите девойки “, написа тя и атакува целия клан Кардашиян. След което се обръща към майките: „ Може би не би трябвало да вземате неща, които постискат глада, а да ядете задоволително, с цел да храните мозъка си и да работите крепко и да бъдете сполучливи. И да си играете с децата си. И да се забавлявате с приятелите си. И да имате какво друго да кажете за живота си най-после, с изключение на „ Имам плосък стомах “.

Други също корят Ким, че вместо да употребява известността си за нещо позитивно, тя оказва нездравословно въздействие върху младите дами.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР