Резултатите от вота показаха безсмислеността на тези избори, смята Първан

...
Резултатите от вота показаха безсмислеността на тези избори, смята Първан
Коментари Харесай

Първан Симеонов посочи следващия ход на Борисов

Резултатите от вота демонстрираха безсмислеността на тези избори, счита Първан Симеонов. 

Интересът първоначално към " Не поддържам никого " беше огромен, с времето спадна. На парламентарните избори не се брои в разпределението. Сега броят на избралите тази алтернатива още веднъж набъбна. Това се дължи на ненужността на тези избори, разяснява социологът в ефира на Нова нюз. 

Според него от предишното лято партиите се готвят за избори и гледат да изглеждат по-малко отговорни, а не желаят да ръководят. " Контактната група на ГЕРБ е типичното за Борисов. Сега иска да се обкръжи с либерали. Плевнелиев и Паси нямат най-харесвания облик в политическия ни живот ", акцентира той.

По думите му в България се оформя нова полюсност. " Това е център-дясно - ГЕРБ, център-ляво - Политическа партия, европейското ляво. Има и извънредно ляво и съвсем маргинализирано Българска социалистическа партия и по-крайно антируско Демократична България. Политическа партия имат и млади западно насочени гласоподаватели, само че имат пенсионери. Битово консервативният ГЕРБ против прогресивните запалянковци от Политическа партия. Тази конструкция евентуално ще остане и никой няма да надделее ", предвижда Първанов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР