Резултатът от изборите на 11 юли ще повтори този от

...
Резултатът от изборите на 11 юли ще повтори този от
Коментари Харесай

Центърът за анализи и маркетинг с проучване: ГЕРБ - 23,8%, ИТН - 20,9%, БСП - 18%

Резултатът от изборите на 11 юли ще повтори този от вота на 4 април и в новото Народно заседание ще влязат същите 6 партии. Това сочи проучване на Центъра за разбори и маркетинг.

ГЕРБ остава първа политическа мощ с 23.8% от гласовете на хората, за " ИТН " биха дали своят вот 20.9 на 100, Българска социалистическа партия са трети с 18 %, " Демократична България " с 11.4, Движение за права и свободи с 10.5 и " Изправи се! Мутри вън! " с 4.4. Патриотичните организации са тествани поотделно и по тази причина коалиция сред Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ би събрала 3.2%, а " Воля " - 0.5.

Според социолога Петър Живков от Центъра за разбори и маркетинг даже и обединени, както ще се явят на изборите трите организации под името „ Българските патриоти “, отново няма да прескочат 4-процентната преграда.

" Развръзката на изборите занапред следва и резултатът на изборите зависи от това какво занапред ще се случи в оставащия интервал до изборите, като тук се има поради както държанието на политическите партии, по този начин също и дейностите на служебното държавно управление ", съобщи той пред БНР.

Изследването е извършено в интервала 14-21 май и е осъществено със лични средства на Центъра за разбори и маркетинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР