Революция в плащането на лятна ваканция у нас направи най-красивият

...
Революция в плащането на лятна ваканция у нас направи най-красивият
Коментари Харесай

Биткойни за страхотна ваканция в Албена

Революция в заплащането на лятна почивка у нас направи най-красивият ни курорт - Албена. Мечтаната морска почивка в обичаното ваканционно населено място към този момент може да се резервира с криптовалута. Защо да не похарчите изкопаното с пет звезден разкош от брега на морето?

Плащания могат да се създадат посредством системата на BitPay с одобрените валути като BitCoin, Ethereum, BitCoin Cash, XRP и други, оповестиха от курорта.

Самият развой на заплащане е много комфортен за потребителя и не лишава повече време от заплащането с кредитна карта. Когато изберете криптоплащане, системата генерира QR код, който се отпечатва, с цел да може да го сканирате с мобилното си приложение.

Потребителите могат да потвърдят покупката си от портфейлите си. След това приложението изпраща утвърждение до касата и процесът на заплащане завършва, коментират още от екипа на ваканционното населено място. И се обръщат към своите посетители: " Бързо, елементарно и несъмнено. Какво чакате още? Превърнете в този момент вашата криптовалута в парещ пясък и пенливи морски талази за едно обезпечено незабравимо лято в най-хубавото място на българското Черноморие. ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР