Само този път, настоява Футболната асоциация, феновете са били блокирани

...
Само този път, настоява Футболната асоциация, феновете са били блокирани
Коментари Харесай

Сигурността на Уембли на финала на Шампионска лига беше подобрение - но все още трябва да се научат поуки

Само този път, упорства Футболната асоциация, почитателите са били блокирани на бариерите, преди да влязат във финала на Шампионската лига.

Подобренията в сигурността на стойност £5 милиона от финала на Европейското състезание през 2021 година явно са се оказали ефикасни за „ въздържане на безсмислените дейности на малко малцинство “, сподели ФА пред Sky News.

Тестът на подсилената инфраструктура пристигна дни след изявление с шефа на шампионатите и събитията на ФА, Крис Брайънт, който се надяваше подобрението „ да подсигурява, че ще се поучим от уроците на финала на Евро за мъже, само че също по този начин и да подсигурява, че поддържаме нашите стандарти, с цел да бъдем най-високият и най-хубавият стадион в света “.

В същото време той оплака дерайлирането на закона за ограничение заради разпускането на Народното събрание за общите избори.

Криминализирането на неразрешеното влизане на футболни мачове беше основна рекомендация на обзор на безредиците през 2021 година – когато британските почитатели нападнаха ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР