Ресторантьорският бранш ще направи система, с която да се влиза

...
Ресторантьорският бранш ще направи система, с която да се влиза
Коментари Харесай

Алибегов: Ако Рашков съдейства за вечерния час, няма да има протестиращи

Ресторантьорският отрасъл ще направи система, с която да се влиза в заведенията единствено с ваксина, с PCR тест, с антигенен тест, с бърз тест, както и в случай че си преболедувал. Ние ще дадем четири варианти, тъй като единствено с ваксина е невероятно, знаете, че има доста невисок % на ваксинаци. Това разяснява ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред публицисти.

" Това, което чакаме в четвъртък е да приказваме с министъра на опазването на здравето, както и с министъра на туризма, да се случи е да бъдат признати нашите оферти от държавното управление и да отпадне тази заповед. В заведенията сега имаме ограничавания за потенциал и за работно време. Не би трябвало да има затворени бизнеси ", добави Алибегов.

Все още не е ясно каква ще бъде годността на тези проби, с цел да отпадне заповедта за затваряне.

Алибегов отговори и на думите на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, че дейностите му са политически.

" Ние протестираме не срещу държавно управление, не срещу партия, не за някоя партия, а с цел да се анулира дадена заповед. Ако някой си мисли, че има политическа партия, която може да извади на митинг 60 000 в народен мащаб, апелирам да заповяда. Ние не протестираме политически, тъпо, че министър Рашков не е схванал защо става дума. Ако спомага, с цел да премахнем вечерния час, му обещаваме, че няма да има протестиращи по улиците ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР