Ресторантьори плашат с блокиране на държавата на 28 септември, ако

...
Ресторантьори плашат с блокиране на държавата на 28 септември, ако
Коментари Харесай

Блокаж на държавата! Чакат Кацаров да реши

Ресторантьори плашат с блокиране на страната на 28 септември, в случай че служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров не анулира заповедта за ограничение на заведенията за хранене и нощните заведения.

Ресторантьорът Евгени Зумпалов от Съюза на заведенията в България разгласи пред " Евроком ", че ще бъдат подкрепени и от транспортния отрасъл.

" Това е безумна нелепост и подигравка с нашия отрасъл, откакто написахме безчет писма и направихме безчет митинги. След като доста ясно декларирахме за какво Балтова и Кацаров нямат място в това държавно управление. Идва нов длъжностен кабинет, в който и двамата са там. Кацаров лъже непрекъснато, че здравните ограничения вървят дружно с финансовите, само че финансови ограничения няма ", сподели Зумпалов.

По думите му финансовите ограничения в новия бюджет са 420 млн. лв. и стигат за отплата на бизнеса само по старите ограничения, само при ограничаване на 50%. " В момента имаме цялостен затворен отрасъл - нощните заведения ".

" Милион пъти им поискахме оставките, Балтова по никакъв метод не е защитила нашия отрасъл. Кацаров го дискриминира по същия метод, по който го дискриминираше и предходният здравен министър ", добави Евгени Зумпалов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР