Решението председателят на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев да излезе в

...
Решението председателят на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев да излезе в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Питате ме за Пламен Георгиев, а защо не ме питате за Лозан Панов

Решението ръководителят на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев да излезе в отпуск поради имотните инспекции е вярно. Това разяснява ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. 

Той добави, че Българска социалистическа партия не са партията, която има честен потенциал да желае оставката на ръководителя на комисията, защото по думите на Цветанов, имат компрометирани представители с висящи обвинявания. Той даде за образец лидера на листатата на Българска социалистическа партия Елена Йончева, която е с повдигнато обвиняване за пране на пари. 

Цветанов разясни: 

" В момента са подхванати дейности. Вие знаете, че има отпуск и това е един доста явен знак, че това е опция да могат способените органи да си свършат своята работа и да не остава никакво подозрение в обществото, че някой желае да манипулира или да прави нещо друго. Защото ми задавате въпроса за Пламен Георгиев. Защо не ми зададохте въпрос за Лозан Панов? Защото, за какво са тези двойни стандарти. Нека вървим в вярната посока и когато някой желае да компрометира някого, някой желае да взе участие в тази политическа акция по този метод, считам, че това не е политика и не е политически живот ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР