Кандидатите за народни представители на политическата организация бяха разположили шатра

...
Кандидатите за народни представители на политическата организация бяха разположили шатра
Коментари Харесай

Винаги ще бъдем зад нашите избиратели, казаха от „Възраждане“ на откриването на предизборната кампания в София

Кандидатите за народни представители на политическата организация бяха разположили шатра на централния площад “Атлантически ” в южния регионален център.

Множеството жители, които се събраха, споделяха наболели проблеми за града и се радваха, че представителите на „ Възраждане “ постоянно се отзовават.

„ Провеждане на референдум за участието на България в НАТО, за опазване на българския лев, преустановяване на всякаква оръжейна помощ за Украйна и гарантиране, че няма да бъдат изпратени български бойци в Украйна, повдигане на глобите против Руската Федерация, тъй като убиват българската стопанска система и започване на преговорен развой за предоговаряне на изискванията за участие на България в Европейския съюз са част от нашите цели. ”, съобщи Георги Георгиев - лидер на листата за Народно заседание на " Възраждане " за Хасковска област.



Георги Георгиев е роден в гр. Хасково, където приключва междинното си обучение. Има бакалавърска и магистърска степен на обучение от ХТМУ – гр. София.

Георгиев показа, че постоянно се е стремял да е покрай хората, да ги изслушва, да познава и взема решение техните проблеми.

От политическата организация заявиха подготвеност да поемат отговорност за ръководството на България.

Ясен Колев - ръководител на локалната конструкция и четвърти в листата за народни представители, подчертава, че демографската рецесия, която е функционалност от всички останали съставни елементи на средата, в която живеем – стопанска система, обучение, превоз, опазване на здравето, инфраструктура, обществени действия и спорт, би трябвало незабавно да бъде преодоляна.

Кандидатите за народни представители от листата и структурата на „ Възраждане “ поканиха жителите на проведената отворена среща с Костадин Костадинов в града, която ще бъде на 16.05 от 19:00 часа в огромната зала в Дома на техниката – Хасково.

„ Възраждане “ е с номер 12  в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР