Кампанията за изборите върви лошо. Тези избори няма да ни

...
Кампанията за изборите върви лошо. Тези избори няма да ни
Коментари Харесай

Черните кампании винаги се наказват от избирателите

Кампанията за изборите върви неприятно. Тези избори няма да ни доведат до повече народна власт тъй като за нея на никое място не става дума. Това съобщи журналистът Георги Лозанов пред БТВ.

Според него във връзка с българските политиците, които се афишират за евроатлантизма, от страна евроатлантическите сътрудници в Европейския съюз има огромно подозрение.

Лозанов засегна и тематиката за изтеклите записи на партията " Продължаваме промяната " и попита кой стои зад тези записи. Той разяснява, че хората би трябвало да са деликатни с такива неща и да отделят предизборното, политическото от престъпното. Трябва да се задават въпросите за какво тъкмо в този момент излизат тези записи, в случай че този, който го е записал и е знаел, че това е незаконно, за какво не е пуснал записа на момента, а не го е направил след една, две, три години.

Според журналиста гласоподавателите могат да бъдат вкарани в илюзия доста елементарно и би трябвало да са деликатни в избора си.

Анализаторът Георги Харизанов също счита, че предизборната акция не върви добре тъй като е издигната върху персонални нападки, които значително отблъскват тези 60%, които не гласоподават. Според него няма нито една акция, която да е издигната добре.

Относно записа на " Продължаваме промяната " той разяснява, че е компромат, само че до момента в който партията не го качи на публично на Facebook страницата си. И добави, че не го интересува кой го е направил, а че го има.

" България е заглушена от две черни акции, разяснява и PR специалистът Диана Дамянова, като предизвести, че гласоподавателите постоянно санкционират тези акции. Въпросът е ще успее ли ПП-ДБ да загуби ли първото място. Да не преувеличаваме ролята на Делян Пеевски - сериозните 17% след което може да има даже и разпад на обединението. Не можеш да спечелиш при променчивост, при липса на консистентност на посланията и дейностите. Според нея от ПП-ДБ не са задоволително добре тренирани в политическото си говорене, а към този момент не могат да се смятат за неопитни политици. Има терзания обаче да не се падне под едни сериозни 17-18%, което може да докара и до разпад на обединението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР