Решение на управляващите да въведат решение за т.нар. зелени сертификати

...
Решение на управляващите да въведат решение за т.нар. зелени сертификати
Коментари Харесай

Решение на управляващите да въведат решение за т.нар. зелени сертификати е неизпълнимо

Решение на ръководещите да вкарат решение за така наречен " зелени документи " е неизпълнимо и няма да има осезателен резултат. Първо, няма по какъв начин непрекъснато да се управляват заведенията и останалите обекти дали действително ревизират въпросните документи.

Масово няма да се съблюдава - това е повече от несъмнено, тъй като другояче значи банкрут за хиляди бизнеси при ниското равнище на имунизация. За това предизвестява във " Facebook " Борислав Цеков

Второ, никой отвън посочените в закона органи няма право да изисква персонални карти, с цел да се свери дали името върху документа съответствува с това на представилия го. Такова право няма нито байчото на входа, нито охранители, нито какъвто и да е различен личен състав - т.е. всички притежатели на сходни обекти могат на законно съображение да откажат да ревизират персонални карти и никой не може да им каже копче за това.
Всъщност, главният резултат от това решение на служебното държавно управление ще е политически.

Очевидно в изборите на 14 ноември с изключение на със сметките за тока ще се гласоподава и с фактора " зелен документ ". сегрегация против 80% от жителите, може да трансформира " зеления документ " в основен разлом за идните избори.

Напълно е допустимо сегашните разломи - " да изчегъртаме Боко ", " да преборим мафията ", " да махнем хунтата на Радев " - да бъдат изтласкани в периферията от въпроса " за " или " срещу " здравната сегрегация и " зеления документ ". Става забавно!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР