Най-замърсяващите авиокомпании в Обединеното кралство бяха посочени и засрамени, тъй

...
Най-замърсяващите авиокомпании в Обединеното кралство бяха посочени и засрамени, тъй
Коментари Харесай

Ryanair, easyJet и British Airways сред най-замърсяващите авиокомпании в Европа

Най-замърсяващите самолетни компании в Обединеното кралство бяха посочени и засрамени, защото световното отопление, подхранващи излъчванията от въздуха, не престават да порастват след пандемията, като Ryanair, British Airways и easyJet в листата.

Популярните нискобюджетни самолетни компании са класирани измежду най-големите извършители в класацията на най-големите замърсяващи авиационни компании въз основа на полети за Европа, напускащи Обединеното кралство, формирана от Transport & Environment.

След като данните за световните търговски полети и обвързваните с тях излъчвания паднаха трагично до по-малко от 17 милиона през 2020 година по време на пандемията от ковид от съвсем 39 милиона миналата година, те наподобяват на път да се върнат назад към нови върхове от 40 милиона тази година, съгласно към Statistica.

Колкото и ужасно да е това за балансите на самолетните компании, летовниците и бизнеса, които разчитат на въздушния превоз, това е неприятна вест за околната среда. Полетът е един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР