Решени сме да приключим серията в два мача, заяви треньорското

...
Решени сме да приключим серията в два мача, заяви треньорското
Коментари Харесай

Добруджа 07 - сплав от вещ треньор, боен капитан, сплотена команда, верни спонсори и луди фенове

Решени сме да приключим серията в два мача, съобщи треньорското управление преди втория кръг от 1/4 финалната плейофна среща в зала Младост в Монтана и тимът го направи. По-най-добрият вероятен метод, с безапелационна победа 3:0, пред повече от 30 екзалтирани последователи, които след срещата играха хоро на площада пред зала Младост.
Да разчетеш значимите моменти, да покажеш най-хубавото на което си кадърен в точното време, това пък бе заключението на волейболния коментатор Николай Иванов във Volley Coment.bg. Той написа още: С положително въодушевление и оптимална форма, Добруджа 07 влиза в полуфинала против Хебър, където резултатът е отворен и непредвидим...

Вили Чернокожев: Нокаутирахме Монтана

Нокаутирахме Монтана, бяха думите на капитана Велизар Чернокожев. Той благодари на всички почитатели, пропътували 500 км. до Монтана и на целия тим. Вили призна, че преди мача е споделил на момчетата, че са сложили съперника в ъгъла на боксовия кръг и той е в нокдаун, тъй че от тях зависи дали ще го нокаутират или сред почивките ще си вземат въздух и ще нокаутират те. Днес успяхме ние да ги нокаутираме, 3:0 - това е безспорен нокаут, добави капитанът и още един път благодари на всички - на момчетата, на тима, на щаба за постигнатия начален триумф. Това е първото ходило, до първото (място) има още две, сподели Чернокожев и си пожела всички да са здрави и да продължат добре напред.

Николай Тодоров: 100 % ще има изненада

100% ще има изненада, съобщи след срещата в Монтана либерото Николай Тодоров. Ето какво още сподели той: Мачът бе сложен от психическа позиция, само че те играха при по-голямо напрежение, а ние имахме значителен тласък да затворим серията в два мача, което ни дава много повече отмора, в сравнение с в случай че играем три мача. За Хебър успеха е по-задължителна, ние направихме много повече от това, което можехме да мечтаем даже, по тази причина няма напрежение в нашия тим против Хебър, по тази причина енапълно допустимо да има изненада, дори 100 % ще има изненада.

Денис Чавдаров: Отиваме да крадем каквото можем в Пазарджик

Отиваме да крадем каквото можем в Пазарджик, съобщи съвършеният в този мач Денис Чавдаров. Той сподели още, че е очаквал по-силна отпора от тяхна страна, само че очевидно не могат да играят напрегнат. След като в първия мач ги победихме, през днешния ден те трябваше да бият наложително и очевидно това им натежа да не могат да покажат това, на което са способни. Аз не мисля, че в тима на Монтана това са им опциите, просто толкоз им позволихме да играят през днешния ден. След нашата добра игра на обсада, задържахме посрещане за разлика мача в Добрич. Днес играхме доста по-добре на посрещане и по тази причина успяхме да победим. Срещу Хебър всичко е допустимо. Ние ги бихме 3:2, те ни биха 3:2. Сега имат домакинско преимущество в този момент в плейофа, само че ние отиваме да крадем каквото можем в Пазарджик, пък след това ще му мислим в Добрич.

Игор Антонюк: Хубави почитатели имаме

Чувствам се превъзходно. Настроихме се добре за игра, спечелихме, признателност на почитателите, хубави почитатели имаме, това беше късото, само че показателно изказване на украинеца Игор Антонюк, който по принцип не обича да приказва пред публицисти.

Надя Велева, представител на фен-клуба: Предричаха ни 7-8 място, а ние сме на полуфинал

От името на фен-клуба мнение изрази Надежда Велева. Тя сподели: Искам да поздравя всички експерти, анализатори и статистици, които не ни слагаха в сметките, които споделяха надали не, че ще приключим на 7-8 място в сезона, а ние сме на полуфинал.
dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР