Републиканци за България с лидер Цветан Цветанов ще се регистрира

...
Републиканци за България с лидер Цветан Цветанов ще се регистрира
Коментари Харесай

Републиканците на Цветанов се включват в двата вота, виждат имитация на промяна |

" Републиканци за България " с водач Цветан Цветанов ще се записва и за парламентарните, и за президентските избори на 14 ноември. Партията ще взе участие на вота в коалиция, оповестиха от Република България. 

Повечето парламентарно показани партии, както и нововъзникващите партийни планове, са възприели метод на политическо посланичество, при който разчитат на първо място на страстта и отрицанието. Ето за какво сме обезпокоени, че имитацията на промени, на която бяхме очевидци през последните години, в този момент ще се трансформира в реплика на смяна за облагодетелстване на избрани кръгове, се споделя в декларация на партията. 

Парламентарният и политическият хайлайф най-често се оказват мотив за позор и за растяща политическа незаинтересованост. Ние се срамим от равнището на законодателния спор в последните два състава на българския парламент и ще работим за действителното преустановяване на политическото двуличие във висшия внушителен орган на страната. Убедени сме, че отвън вратите на Народното събрание би трябвало да остане правната непросветеност, професионалната неприспособимост и неналичието на съпричастност към проблемите на хората, която обилно демонстрираха двата следващи краткотрайни Народното събрание през тази година, настояват още от партията на Цветанов. 

Безпринципното изтегляне на електорат от една партия към друга протича редом с размиването на границите на обособените браншове в политическата координатна система. Цели се цялостното обезличаване на политическите профили по оста „ дясно-център-ляво ”. Не се поставят безусловно никакви старания да се печели политическа поддръжка посредством неизменност и поредност, посредством кардинално отстояване на избрана политическа ориентировка. Обособяването на партиите в целия политически набор по обичайна политическа логичност е единствената гаранция за резистентност и вероятност в политическия живот. Силното разцепление на десните сили води до задълбочаването на тези процеси, до значителното маргинализиране на десните хора в българското общество – наклонност, с която ние не можем да се съгласим. Именно това са аргументите и причините да вземем решение Политическа партия „ Републиканци за България “ да взе участие в идните за трети път през тази година парламентарни избори, както и президентски, декларират още от Републиканци за България. 

Политическата цел на Републиканци за България отсега нататък се свежда до следното - след привършване на пренареждането, с общи старания да удържим на провокациите и да се запазим като резистентен политически индивид, който да съставлява гласоподавателите, които споделят достоверните десни разбирания. За тази цел ще търсим съдействие и партньорство, приключва декларацията на Република България. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР