Рекордьорът по мачове за националния отбор на България по футбол

...
Рекордьорът по мачове за националния отбор на България по футбол
Коментари Харесай

Бомба от Стилиян Петров! Емоционално сбогуване с феновете

Рекордьорът по мачове за националния тим на България по футбол Стилиян Петров разумно беше най-развълнуван след края на мача, който провежда със своята фондация. Близо 20 000 фенове пристигнаха на националния стадион " Васил Левски ", с цел да видят някои от известните звезди на футбола у нас и в британската Висша лига от близкото минало. Мачът сред звездите на България и тези от чужбина приключи 3:3, като Петров игра по едно полувреме и за двата тима.

-->
" Благодаря на моето семейство, че беше до мен във всички сложни моменти, през които прекосих. Каузата да оцелееш е нещо велико. Трудно е, само че по тази причина сме тук - да дадем вяра. Но както вие дадохме на мен сили да се боря и 11 години по-късно да облека фланелката на България и да съм пред вас, по този начин желаех и аз ", съобщи някогашният футболист на ЦСКА, " Селтик " и " Астън Вила ".

" Благодарен съм на хората, които дадоха времето си да ви забавляват. А вие дадохте сърцето си и това е България. Благодаря за поддръжката, за любовта. Моята обич в никакъв случай няма в никакъв случай да спре и през днешния ден ми показахме за какво съм горделив, че съм българин ", приключи Петров от пистата на Националния стадион, представен от gol.bg.

" Днес беше моето последно довиждане с българските почитатели, които постоянно са ме подкрепяли и са се радвали на моите мачове. 11 години по-късно съм тук. Защото не знаех дали ще бъда още веднъж на терена, дали ще мога да вземам участие в нещо футболно ", добави Петров с намек, че благотворителното събитие е било и негов сетен мач.

" Това е трети огромен мач, който върша в поддръжка на хората, които са въвлечени в такива дела. Знам какъв брой е значимо. И най-важното е да покажем, че положителните хора могат да покажат разликата ", сподели още основният уредник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР