Рекордьорът по изиграни мачове за националния отбор Стилиян Петров разкри

...
Рекордьорът по изиграни мачове за националния отбор Стилиян Петров разкри
Коментари Харесай

Първи разкрития за състоянието на Петър Хубчев

Рекордьорът по изиграни мачове за националния тим Стилиян Петров разкри настояща информация по отношение на положението на Петър Хубчев. По-рано през днешния ден Стенли призна, че легендата на българския футбол и воин от САЩ‘94 се бори с левкемия. Самият Стенли съумя да се оправи с подлата болест и към този момент от няколко години е в ремисия.

-->
" Всичко върви както би трябвало в последните няколко месеца. Петър Хубчев демонстрира необикновен темперамент. Силен е, продължава да се бори и това е най-радващото. На 6 септември ние ще покажем нашата съпричастност към човек, който постоянно сме ценили. С Хубчев споделяме непрекъснато. Той ще опише през какво е минал, когато събере сили. В момента е в положително положение и въодушевление. Вчера се чухме. Прибираше се от разходка, беше благополучен. След претърпяното в последните месеци  се усмихва и продължава да се бори “, призна Стенли пред bTV.

" На „ Мача на вярата “ ще има специфични фланелки за двата тима. И за Петьо има. Тя ще е в съблекалнята и ще бъде подарена на човек, който той е избрал. В петата минута мачът ще бъде пресечен, ще има овации и някой от нас, от българския тим ще каже няколко думи за Петър. Той е един от моите идоли, както и на доста други хора. Винаги споделям, че тази подла болест не сортира, без значение кой си, какъв си, какъв ти е статусът. Ще бъде един доста специфичен за всички миг. Да покажем на Петьо Хубчев, че сме с него “, добави Стилиян Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР