Режисьорите Антъни и Джо Русо предложиха в следващия филм за

...
Режисьорите Антъни и Джо Русо предложиха в следващия филм за
Коментари Харесай

Предлагат Реге-Жан Пейдж от „Бриджъртън“ за нов Джеймс Бонд

Режисьорите Антъни и Джо Русо предложиха в идващия филм за Джеймс Бонд ролята на Агент 007 да бъде поверена на английския артист Реге-Жан Пейдж, прочут с облика на херцог Хейстингс от сериала „ Бриджъртън “, заяви Variety. Братята са работили с тъмнокожия артист във кино лентата си The Gray Man („ Сивият човек “), който излезе на 22 юли на стрийминг платформата Netflix. Там Пейдж се превъплъщава в началник на Централно разузнавателно управление на САЩ.

„ Той е приказен. В дребния му пръст има повече харизма, в сравнение с множеството хора имат в цялото си тяло. Бихме го гледали, каквото и да прави – дори и да чете телефонния справочник! “, акцентират братята кинематографисти в изявление за английското Radio Times, разяснявайки упоритите клюки, свързващи Пейдж с бъдещия нов екранен Джеймс Бонд.

Реге-Жан Пейдж не е единствената кандидатура, която се разисква във филмовите среди и в публичното пространство по отношение на ролята на фамозния разузнавач. Пейдж дълго време беше любимец на букмейкърите за правоприемник на Даниел Крейг като Агент 007, само че през последните седмици той беше преместен от звездата от „ Супермен “ и екранен Шерлок Холмс (в „ Енола Холмс “) Хенри Кавил. В края на юни Кавил се появи в реклама за билкови питиета, в която е облечен в костюм от „ Савил Роу “ и поглежда към сребрист автомобил Aston Martin – две явни препратки към филмите за Бонд. С това Кавил стана номер едно за букмейкърите пред Пейдж. През януари продуцентите на филмите разглеждаха опцията различен негър артист – Идрис Елба, да е идващият.

Междувременно, на премиерата на „ Сивият човек “ в Лос Анджелис, когато Пейдж беше запитан за Бонд, той или не чу въпроса, или се престори, че не го чува.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР