Стига експерименти с държавата, не на безвремието и фантазиите, алтернативата

...
Стига експерименти с държавата, не на безвремието и фантазиите, алтернативата
Коментари Харесай

Митов: Три години живеем в безвремие! Алтернативата е мнозинство с ясни политики и премиер Борисов

Стига опити с страната, не на безвремието и фантазиите, алтернативата е болшинство с ясни политики и министър председател Борисов. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в избирателен спор по Нова тв.

 

Отиваме на избори след три години безвремие и мечти. Това забави страната. Нужно е устойчиво ръководство с ясна отговорност и без повече опити с разпоредбите на демокрацията. Със устойчиво болшинство в Народното събрание и ясни политики можем да вървим напред. Това сподели още Митов.

 

Митов разруши тезата на Мартин Димитров на ППДБ за газовото подкрепяне на Путин. Тръбата за газ е българска. Когато Русия е глобена, през тръбата може да тече всевъзможен газ, сподели Митов.

 

Той нападна Цончо Ганев от " Възраждане " поради позицията на неговата партия в поддръжка на Хамас. Защо ППДБ подтиква финансовия разгул на Асен Василев, попита Даниел Митов Мартин Димитров. 

 

България има потребност от ляво ръководство с безвъзмездни детски градини, растеж на приходите, прокламира Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, който изиска парламентарно болшинство за подоходно облагане и 1100 лв. минимална заплата, с цел да останат младите българи в България.

 

Ако ГЕРБ получи най-високо доверие от българските жители, най-нормално е водачът на партията Бойко Борисов да е министър председател, сподели Даниел Митов.

 

Митов, който е някогашен външен министър, опроверга изрично внушенията на Цончо Ганев, че президентът Макрон оказва въздействие на България да вкарва жива мощ на НАТО, включително и българи, на фронта в Украйна.

 

Стабилен кабинет с приоритет обучение и връзка с работодателите, радикална цифровизация и възстановяване на капиталовата среда, като се прескочи отрицателното завещание на кабинета " Петков " и служебните кабинети. Така Даниел Митов начерта първите стъпки на ГЕРБ, в случай че партията завоюва изборите.

 

ГЕРБ се е борил от години за Еврозоната. Ние вкарахме България в чакалнята и поддържахме фискална дисциплинираност. Асен Василев, който опълчи България, като я раздели на две, не може да е външен министър, с цел да продължи пътя ни към Шенген, сподели още Митов.

 

Свиленски сподели, че страната не може да продължава с нов, втори, тим на ГЕРБ. Затова е необходим програмен кабинет. Повече по този начин не може, удостовери Цончо Ганев, съгласно който сме на прага на война. Те щели да водят диалози с всички, само че без Движение за права и свободи. Предоговаряне на българското участие с Европейски Съюз след референдум желае " Възраждане ". Сериозни забележки към Движение за права и свободи имали и от ППДБ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР