Режисьорът от Австралия Едуард Дрейк апелира холивудският актьор Брус Уилис

...
Режисьорът от Австралия Едуард Дрейк апелира холивудският актьор Брус Уилис
Коментари Харесай

Режисьор хвърли бомба, поиска голяма награда за Брус Уилис

Режисьорът от Австралия Едуард Дрейк моли холивудският артист Брус Уилис да получи почетен " Оскар ", откакто е траял да играе в хитови филми, макар неврологичното си заболяване, написа „ Дейли мейл “.

Дрейк, който е снимал девет кино лентата с Уилис, в това число поредицата Detective Knight и American Siege, желае сходно самопризнание за Уилис, който в никакъв случай до момента не е получавал премия „ Оскар “.
-->
Миналата година фамилията на звездата разгласи, че актьорската му кариера за жалост завършва, защото той има фронтотемпорална деменция.

Преди това 67-годишният артист беше диагностициран с афазия - заболяване, което може да повлияе на способността на човек да схваща и показва речта си.

Режисьорът съобщи, че даването на почетен " Оскар " на Уилис е " най-малкото, което можем да създадем ".

" Имаме толкоз доста прелестни мемоари за неговите филми и в действителност имам вяра, че това би трябвало да бъде почетено ", сподели режисьорът.

В диалог с The Herald Sun Дрейк споделя, че е бил наясно с влошаващото се положение на Уилис, до момента в който е структурирал графика на фотосите.

“Искахме да почетем индивида и неговите стремежи и да създадем тази необикновено безвредна и подкрепяща среда дружно с екипа му. Това означаваше, че трябваше да поправяме някои от функциите, които той играеше “, съобщи режисьорът.

Detective Knight: Independence, който излезе на екран през януари тази година, e последният филм, по който двамата са работили дружно.

Брус Уилис е измежду най-обичаните екшън артисти в света и новината за влошеното му здравословно положение провокира вълна от съпричастност. Семейството му благодари на почитателите за изразената обич.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР