Режисьорът и политически анализатор Виктор Димчев реагира на все по-ширещите

...
Режисьорът и политически анализатор Виктор Димчев реагира на все по-ширещите
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Шайка русофили, руменрадевци и стефаняневци тихичко си правят партия на тайно място. Това е много по-притеснително от литературната неграмотност на временния премиер

Режисьорът и политически анализатор Виктор Димчев реагира на все по-ширещите се клюки, че президентът Румен Радев си оформя нов политически план.

" Докато Кирил Петков ви баламосва какво е чел от Толстой и какво не е чел от Чехов, тайфа русофили, генерали, десари, руменрадевци и стефаняневци тихичко си вършат партия на едно скрито място в София.

Тази " обществена " партия ще ни ръководи напълно скоро и това е доста по-притеснително от литературната неначетеност на краткотрайния министър председател.

Да си знаете ", разяснява заверата с новоподготвяната партия Димчев във Facebook.

Осносно Чехол и Толстой, . В него той се похвалил, че Чехов е обичаният му създател. " Имам едно обичано есе на Чехов - " Колко земя му би трябвало на човек ". Всеки би трябвало да се сеща за този негов роман ", сподели Петков. " Колко земя му би трябвало на човек " в действителност е разказът на Лев Николаевич Толстой.
свързани новини123104на 26.01.2022
По-рано издателят на ПИК Недялко Недялко също изрази мнение по отношение на бъдещия политически план под егидата на Радев.

, разгласи Недялков в предаването " Политиката на прицел " по СКАТ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР