Режисьор е Рубен Флейшър “Венъм е най-горещата филмова премиера на

...
Режисьор е Рубен Флейшър “Венъм е най-горещата филмова премиера на
Коментари Харесай

„Венъм“ влиза вандалски в кината

Режисьор е Рубен Флейшър

“Венъм ” е най-горещата кино премиера на седмицата. Комиксовият екшън е въодушевен от един от най-застрашителните и авторитетни персонажи от портфолиото на “Марвел ”. Филмът е режисиран от Рубен Флейшър, а в ролята на публицист, който след допир до извънземна материя се трансформира в могъщо страшилище един от най-хубавите артисти на своето потомство влиза Том Харди. Тук за следващ път той се “маскира ” след изявите си в “Черният рицар: Възраждане ”, “Дюнкерк ” и “Лудият Макс ”.
 52_venom1  52_venom_michelle
“Венъм ” е част от “Марвел ” вселената на студиото Sony, която не трябва да се бърка с Marvel Cinematic Universe, тъй че почитателите не би трябвало да чакат появи на Том Холанд и неговия Питър Паркър/Спайдърмен.

Феновете харесаха първите фрагменти, а дебютният тийзър филмов откъс събра над 10 милиона гледания в интернет за броени часове. Визуалните резултати са впечатляващи, а цветовата палитра и наситените с атмосфера нощни фрагменти накараха ценителите да се размечтаят, че “Венъм ” ще бъде един от по-качествените комиксови филми.
В основните функции с изключение на том Том Харди са още Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Джени Слейт, Уди Харелсън и луксозната Марчела Брагио.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР