Може и да не се приема като съдебно доказателство, но

...
Може и да не се приема като съдебно доказателство, но
Коментари Харесай

Видеорегистраторът: Глътка спокойствие и средство за борба с джигитите на пътя

Може и да не се приема като правосъдно доказателство, само че видеорагистраторът може да ви отбрани пред осигурител, може да носи нужното успокоение, а видеото в обществените мрежи може да накара органите да се самосезират.

Летният сезон е изпълнен с трепетното очакване на лятната отпуска и няколкото дълги уикенда на Черно или Бяло море. Това значи едно – доста пътувания. Но постоянно точно те носят огромни проблеми, да не приказваме за нещо по-сериозно. Умора, поправки, изнервени водачи, намерено безчинстващи по пътищата водачи, това може да скапе всяка отмора.

Начинът да се борим против нарушителите и да защитим себе си при положение на случай, е съществуването на доказателства. Видеорегистраторът се употребява от мнозина като самобитна застраховка при положение на случай. Записът от камерата може да послужи пред способените органи или застрахователи. А може и да се употребява в обществените мрежи, с цел да покажем на допустимо повече хора неточните и искрено заплашващи останалите участници в придвижването водачи.

Един от водачите в сферата е Hikvision , която предлага в България цяло портфолио от модели. За да е елементарен изборът ви в това разнообразие, би трябвало да решите дали моделът да е с вграден екран. С подобен разполага топ моделът Hikvision Dashcam C6 Pro, който разполага с 3-инчов IPS екран. Той записва с висока резолюция - 2560x1600@30 fps и е изцяло автоматизиран – записът започва при пускане на автомобила, само че с помощта на вградения G-сензор се задейства и при засичане на придвижване или по-силна осцилация.

Последното е комфортна алтернатива, в случай че видеорегистраторът бъде оставен в режим „ защита “, до момента в който автомобилът е паркиран. Той ще се задейства при лек удар на паркинг.

Ъгълът на снимане на камерата е 130 градуса, което покрива необятна зона.

При модела Hikvision Dashcam F6 Pro няма вграден екран, по тази причина пък размерите му са по-компактни. И C6 Pro, и F6 Pro имат значима спомагателна екстра, която може да е от изгода – те записват и настоящата скорост на автомобила, което може да е доста значителен аспект при разбора на дадена обстановка. Това е допустимо, с помощта на съществуването на вграден GPS правоприемник.

Hikvision предлага още четири модела видеорегистратори, които попадат в един и същи ценови клас, Dashcam D1, K2 и B1 записват с резолюция Full HD (1080p), a D1 Pro – с 1440p.

Цените стартират от малко под 120 лева за базовите модели и доближават до към 280 лева за топмодела Dashcam C6 Pro.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР