Редовното пиене на подсладени безалкохолни напитки отслабва интелекта. По-често жените

...
Редовното пиене на подсладени безалкохолни напитки отслабва интелекта. По-често жените
Коментари Харесай

Подсладените напитки вредят на интелекта

Редовното пиянство на подсладени безалкохолни питиета отслабва интелекта. По-често дамите са пристрастени към сладкото и газираните питиета.

Понякога не могат да управляват количеството, което изпиват от подсладените питиета, което по нататък може да докара до медицински проблеми.

Експертите упорстват за радикални промени и даже прекъсване на продажбите на газирани напитки и заменянето им с натурални сокове.

Според тревожната статистика съвсем половината от цялото международно население пие безалкохолно всеки ден. Като цяло младежите на възраст от 12 до 19 години пият най-вече.

Също по този начин експертите откриха една наклонност, че бедните хора пият сода повече от богатите.

За да действа организма ви, а с него и мозъка вярно, би трябвало да го снабдявате с изключение на със здравословна храна, с доста количество вода. H2О играе значима роля и при подобряването на умствените ни качества. Приемът на задоволително количество вода доста усъвършенства работата на мозъка, на черния дроб и на всички кафези.

Препоръчителният банкет на вода е 2.2 литра за дамите и 2.9 литра за мъжете. През летните месеци е добре потреблението да се увеличи най-малко до 4.5 литра на ден. Хидратираният организъм се оправя доста по-добре при интензивни умствени и физически натоварвания.

Добре хидратираният организъм ни прави освен по-умни, само че и по-красиви. Приемът на повече вода изхвърля непотребните нечистотии от организма, прави кожата еластична, защищава от появяването на целулит и ранни бръчки.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР