[REDKEN] От началото на годината цяла гама помощници за по-силна

...
[REDKEN] От началото на годината цяла гама помощници за по-силна
Коментари Харесай

Водещата марка в козметиката за коса Redken вече и на българския пазар

[REDKEN] От началото на годината цяла гама помощници за по-силна и здрава коса обикалят определени фризьорски салони в България. Брандът Redken на най-голямата козметична компания в света L’Oréal предлага своите артикули в над 50 страни, а в този момент се появи и у нас, с цел да въодушеви даже перфекционистите. Компанията започва в страната със серията, предопределена за представителите на мощния пол - Redken Brews. Към днешна дата към този момент се предлага цялото многообразие от артикули на марката – багра за коса, грижа за коса и стайлинг.

[REDKEN]

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Жената, която провокира гражданска война

През 50-те години на предишния век основателката на Redken - актрисата Паула Кент, обаче е нямала този богат избор. Именно това я стимулира да сътвори личен бранд. Всичко стартира с персонален проблем - косата ѝ е доста сензитивна и изтощена от продуктите, употребявани от фризьори на снимачните площадки в Холивуд. Често получава алергични реакции и непрекъснато търси препоръки от кожни лекари и фризьори. Благодарение на тях последователно стартира да схваща по какъв начин по-ефективно да се грижи за косата си и събира предписания за основаването на разнообразни артикули. След като осъзнава, че е натрупала премного познания в региона, взема решение да ги употребява освен, с цел да помогне на себе си, само че и на доста други хора по света, които страдат от същия проблем.
С 3000 $, извоювани от реклама на бира, актрисата основава дружно с фризьора си марката Redken, а името идва от комбинацията от фамилните им имена - Реддинг и Кент.

Тайната рецепта на Кент

Компанията започва с три продукта, създадени въз основа на три правилото. Тъй като Кент знае, че косата е построена главно от протеини, залага на протеиновата технология, а с цел да добавя естественото pH на косата и кожата, държи то да е в границите сред 4.5 и 5.5. Комбинацията от равнището на киселинния фактор, протеините и влажността в последна сметка дефинира здравината, дължината, формата и цвета на косата. Третият принцип е за сигурен триумф - Кент се доверява единствено на артикули за характерните потребности на косата, предложени от експерти.

Цялата сила, която влагат двамата съдружници, вдъхва живот освен на един сполучлив бизнес, само че и на козметичната промишленост като цяло. Това става посредством смяна в културата и настройките за грижата за коса, която Кент провокира. Революцията се вижда освен във фризьорските салони, само че и от самите консуматори, които стартират да се грижат за косата си и да търсят артикули, отговарящи на потребностите им. Това, което ги стимулира да поставят старания, е вдъхновението от резултата. Кент желае то да бъде съхранено във времето и по тази причина дружно с стартирането на пазара на трите продукта започва и интензивна стратегия за фризьори, която продължава и до през днешния ден.

" Учете по-добре. Печелете по-добре. Живейте най-добре ", споделя компанията. Ако към тези три елементарни съвета прибавим и трите брилянтни формули на Кент и Реддинг, получаваме марка, която в никакъв случай не е серпантина да бъде настояща и новаторска. Нейните артикули са обичани както на фризьори и клиенти, по този начин и на известни персони по целия свят.

[REDKEN]

Вълшебно многообразие

Дванадесетте серии на Redken за грижа за косата към този момент могат да бъдат открити и в България. Те включват артикули за хидратация и мекост в All Soft, грижа за цвета в серията Colour Extend, решение за непокорната коса във Frizz Dismiss, артикули за мощ и възобновяване на косата в Extreme, за надълбоко измиване - CleanMicella, за размер - в High Rise Volume.

С гамата в серията Diamond Oil Glow получавате искра, а с помощта на Cerafill Thinning Hair Solutions може да се справите с изтънялата коса. Продуктите в Curvaceous са особено за къдрокоски, които желаят да оформят косата си, а за русокосите и дамите със сив косъм са основани сериите Colour Extend Blondage и Colour Extend Graydiant. Специализирани серии на Redken са Heathcure и Scalp Relief.

Компанията предлага и артикули за стайлинг, които са способни да преобразят всеки тип. Те са разпределени в 9 сбирки и дават отговор на всяка потребност от стайлинг, в това число изсушаване на въздух или със сешоар, фиксация, размер, текстура, оформяне с топлота, искра, създаване и скулптуриране.

Redken оказва помощ

Компанията дава отговор на постоянно задавани въпроси и позволява проблемите на клиентите. Така да вземем за пример, в случай че се чудите:

Дали косата в действителност се накъсва сама?
Според Шери Дос от екипа на Redken отговорът е " да ". Косата " цъфти ", когато страда от дефицит на протеини. Това нормално е резултат от боядисването, потреблението на сешоар или преса за коса, изяснява тя. Когато забележите, че краищата на косата ви са разграничени, е значимо да знаете няколко неща. Първо, не я претоварвайте с балсами и тежки артикули. Ще би трябвало да я " поправите ", а след това към този момент да мислите за процедурите по укрепването и подсилването ѝ. И по този начин - какво да вършим, когато страдаме от накъсана и повредена коса? Отговорът е в серията от шампоан и еликсир Redken Extreme, която има силата да излекува косата, като понижи накъсването ѝ със 73%.

Как да се оправим с белите коси?
Независимо дали се пробвате да прикриете няколко досадни побелели косъма или би трябвало да скриете по-голямо количество, значимо е да разберете тъкмо какъв вид техники за боядисване на косата са най-подходящи за вас, изяснява Джордж Гарсия. Има два метода за справяне с казуса - полутрайно или трайно боядисване. Опциите за полутрайно боядисване e гамата Shades EQ на Redken, която разрешава пигментът последователно да избледнее с времето. Другият вид, който предлага специалистът, е трайното боядисване, което напълно прикрива белите коси и има дългогодишен резултат. Ако желаете тъкмо това, може да попитате фризьора си за боята Chromatics на Redken.
Фризьорските салони в София, които оферират цялата гама артикули REDKEN, са: MV Salon - Milen Vasilev, NN Hair Design, Dima Style & Margy L, Doctor Hair, Естетика 11, Tino Serdica Mall, Tino Paradise Mall, R Studio, Magic Ring Mall, Magic Paradise Mall.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР