Редица столични ченгета и видни каскадьори вземат уроци при Деси

...
Редица столични ченгета и видни каскадьори вземат уроци при Деси
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева с черен колан по карате

Редица столични ченгета и видни каскадьори вземат уроци при Деси Бакърджиева.

Красивата актриса има черен колан по карате и откакто завършила спортната си кариера, се е отдала на предаването на опита си. Всичко почнало преди 30 години на открита подготовка в учебно заведение.

"Беше обич от пръв взор, доста хубав спорт ", споделя тя. Записала се при Димитър Ангелов и упражнявала цяло десетилетие. "Няколко пъти спирах поради контузии. В последните години се отдадох на преподаването. Някои възпитаници станаха каскадьори, други започнаха кариера в полицията ", споделя тя.

След каратето майка й я записала на джаз балет, с цел да си оправи походката и да върви грациозно. Тъжно й е, че каратето не е комерсиален спорт и малко хора се възпламеняват да упражняват.

Признава, че през 90-те й се е налагало да употребява уменията си на улицата. "Много тежък интервал, беше ужасно да излезеш самичък. Сега е по-спокойно ".

Преди дни Деси чества 40-я си рожден ден. Не е вдигала купони от поверие, само че си подарила екскурзия с 15-годишната си щерка и фамилията си. Когато се прибрала и присъединила телефона си имала 180 пропуснати позвънявания и 156 смс-а, включително и от политици.

Най-хубавият й подарък за рождения ден е от преди 15 години, когато схванала, че е бременна. "Бяхме на ресторант с мъжа ми и не смеех да извадя теста от чантата си и да го погледна. В един миг не устоях и просто го сложих на масата. Беше позитивен. Мъжът ми си изпусна вилицата от страст ", разкрива тя.

Голямата й фантазия е да отиде на остров Окинава в Япония, защото е обвързван с корените на каратето, предават от Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР