Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]На 9 януари в около 5 часа

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgНа 9 януари в около 5 часа
Коментари Харесай

Бабата на заплютото в училище дете: Поразена съм от станалото, що за наказание е това!?

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

На 9 януари в към 5 часа следобяд внука ми влезе в моя офис с недоволство за мощно главоболие. Помислих, че се е разболял, по тази причина на идващия ден го оставихме у дома. Тогава щерка ми се обади и ми описа, че майка на едно дете от класа на внука ми й се обадила възмутена и разказала по какъв начин госпожата предиздвикала целия клас от тритокласници да наплюят внука ми Митко като наказване за това, че се е плюл с други деца от класа. Бях изумена от това нещо.

Това описа в ефира на Нова тв бабата на заплютия третокласник Митко от пазарджишко учебно заведение Цеца Медарова.

Обадих се на други родители от класа на детето, с цел да схвана дали това е в действителност правилно, тъй като аз просто не можех да допускам на този роман. След това се обадих на директорката на учебното заведение и тя също се тормози. Поискала е от учителката на децата да се извини и на детето, и на родителите. След три дни имаше родителска среща, само че опрощение нямаше. Сега нямаше да има такава публичност на случая, в случай че учителката просто се беше извинила за стореното, разяснява още бабата на детето.

Детето в действителност е взело участие с други деца в храчене, аз не споделям, че то няма виновност. Но децата са палави. Но това да накараш цялостен клас деца да плюят по едно момче, е твръде грубо, що за наставление е това!?, разяснява бабата.

Версията на учителката е, че две деца са дотичали при нея, наплюти от въпросното момче и тя в положение на афект е споделила наплюйте го и вие, с цел да види, че това не е добре, описа директорката на учебното заведение, където е станал случая. 

Категорично не утвърждавам държанието на учителката. Наше обвързване е постоянно да се държим професионално. Това, което е станало, е недопустимо. Изненадата за мен е голяма, защото въпросната учителка е обичана от децата и уважавана от родителите, уточни още директорката.

Учителката към този момент е осъдена с предизвестие за уволняване. Но съгласно мен по-голямото наказване за нея е болката, която тя самата изпитва от станалото, защото тя схваща грешката си, уточни тя.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР