Реалити сензацията Клои Кардашиян се сбогува с дългогодишното си имение

...
Реалити сензацията Клои Кардашиян се сбогува с дългогодишното си имение
Коментари Харесай

Купиха имението на Клои Кардашиян за рекордна цена - slava.bg

Реалити сензацията Клои Кардашиян се сбогува с дългогодишното си имение в Калабасас. Инстаграм кралицата го е продала за рекордната цена от 15,5 милиона $, която го класира като най-скъпо платената къща в града.

Исканата цена е два пъти по-голяма от цената, която Кардашиян е платила за парцела преди шест години, когато е дала 7,2 милиона на предходния притежател – Джъстин Бийбър.

Построена през 2005 година, вилата се намира в затворения комплекс Estates at the Oaks, където могат да бъдат открити и къщите на Кортни Кардашиян, Травис Бейкър и на козметични магнати Крис и Линда Тауил. Купувачът, който към този момент гордо разгласи покупката си в Инстаграм е Дар Ман – козметичният бизнесмен, трансформирал се в YouTube начин на живот гуру и влогър. През последните няколко месеца той и партньорката му Лора Гурола документират лова на къщи в обществените мрежи.

Новият дом на тв звездата се намира в различен непосредствен затворен комплекс – Hidden Hills, където неотдавна тя и приятелят й Тристан Томпсън се договориха да платят осемцифрена сума за напълно ново имение в жанр фермерска къща. Двамата ще са съседи на Крис Дженър.

Източник: Monitor
Снимка: Douglas Elliman; Evan Agostini/Invision/AP
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР