Разумно да се преценят плюсовете и минусите относно кризата с

...
Разумно да се преценят плюсовете и минусите относно кризата с
Коментари Харесай

Ръководителят на пожарната за блокада на София: В никакъв случай хайде - хоп

Разумно да се преценяват плюсовете и минусите по отношение на рецесията с ковид. Не би трябвало бързо да вземаме сходни решения. Това съобщи началникът на пожарните служби в България основен комисар Николай Николов по отношение на настояването на Софийска лекарска гилдия (СЛК) за обсада на София.
" ", увери Николов за бъдеща обсада където и да е в България.
На пряк въпрос има ли запас да се доставят както би трябвало артикули от първа нужда за хората при " италианска обсада " на София (без да влизат и излизат МПС, с изключение на профилирани и за храни и медикаменти и хората да излизат единствено след попълване на декларация къде отиват), отговорът беше, че организацията ще е извънредно тежка и като на война . " Ако се наложи, ще създадем такава организация – това не е по силата на една работа ", посочи той пред Нова телевизия.
Задачите на пожарната са свързани на първо място с логистиката – на първо време поддръжка на услугата " Социален патронаж ". Пожарникарите вземат участие и в дезинфекцията на обществени места по градове.
Днес, 20 март, ще бъдат разпределени 230 000 маски за еднократна приложимост. За многократна ще има единствено за лекари и няколко хиляди ще бъдат дадени през днешния ден. Вече има пробив при производството на защитни дрехи за лекари и до няколко дни щяло да има хиляди, увери Николов. „ Нещата считам, че вървят добре и то поради напъните на нашия бизнес ”, заключи комисарят.
Страшно доста неща може да се създадат, може да създадем и полева болница, продължи ръководителят на пожарните служби. Той съобщи, че такава болница може да е с десетки хиляди кревати и посочи, че работещите от Българска академия на науките математици би трябвало да предвиждат с висока степен на възможност какво ще се случва с ковид в България и на база математически модели да се вземат съответни ограничения.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 март "
" Белодробна болница в София: Лекар споделя, че има 3 лекари, 3 медицински сестри и 2 санитари "
" Епидемията от ковид продължава да удря света, Южна Америка почна да я усеща "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР