Разтърсваща изповед на знаков бизнесмен у нас нажежи социалните мрежи.Бизнесменът

...
Разтърсваща изповед на знаков бизнесмен у нас нажежи социалните мрежи.Бизнесменът
Коментари Харесай

Бизнесмен разтърси страната! Какво обяви

Разтърсваща изповед на знаков предприемач у нас нажежи обществените мрежи.

Бизнесменът от Пловдив Красимир Кумчев със мощна обява в социалните мрежи: " Хора, събудете се!БЕЗУМИЕТО на света, в който живеем, доближава мащаби, които ни водят към ПРОПАСТ.Всички дейности форсират този развой.Светът към този момент основава изкуствено МЕСО!
-->
И стартира да унищожава животинското поголовие от овце, кози и крави!Плодовете и зеленчуците нямат мирис. Нямат и усет.Усещането е за пластмаса.

Даваме ли си сметка, че всичко това води до НАМЕСА в човешкия геном?Даваме ли си сметка по какъв начин и на какво ще наподобяват децата и внуците ни в бъдеще?Нали малоумници им втълпяват, че могат да сменят пола си когато им скимне - през днешния ден ще си момче, а на следващия ден момиче!

Ще бъдат ли здрави?Даваме ли си сметка, че от речника на идващите генерации омайната и изпълнена с обич думичка МАМО, няма да я има?

Да, няма да я има, тъй като МАМА ще бъде към този момент Родител 2!Знаем, че на политиците не им пука за нас. Но нали и те са родители. Имат деца и внуци.Оказва се, че В ИМЕТО НА БОГАТСТВОТО не им пука и за тях!

Е, това в никакъв случай няма да го схвана.Няма да схвана и държанието на българските партии, " борещи се " за националната обич.Не четири, 10 избора да се проведат през годината, за никоя от тях тематиката за храната, за това с какво храним децата си, няма да бъде значима.

Пътуваме...Ще се събудим ли? ", написа той в социланите мрежи.

Красимир Кумчев бе най-големият производител на ябълки у нас. Той предходната година бе принуден да изкорени своите ябълкови градини, поради вносни ябълки подбиват цената на родното произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР