Разсеян шофьор отнесе патрулка по време на огледите на мястото

...
Разсеян шофьор отнесе патрулка по време на огледите на мястото
Коментари Харесай

Разсеян шофьор се заби в патрулка след катастрофа с жертва

Разсеян водач отнесе патрулка по време на огледите на мястото на злополуката край Отманли, при която почина 29-годишен мъж.
Инцидентът стана директно преди разклона за парк Росенец.

Поради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост / мокра пътна настилка и мъгла/, при нахлуване в десен завой независимо катастрофира, прекатурва неколкократно, а след това и блъскайки се в крайпътно дърво, " Фолксваген Голф ", с врачанска регистрация. Той е ръководен от 29 годишен мъж от Бяла Слатина, който умрял в колата за спешна помощ на път за болничното заведение. Неговата 23-годишна спътничка от Бургас с диагноза " политравматизъм ", с заплаха за живота, е настанена за лекуване в поделение " Реанимация " на УМБАЛ - Бургас.

Около 09.10 ч. в същата пътна права " Форд Мондео ", със софийска регистрация, ръководен от 46-годишен бургазлия, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, се блъска в лявата пътна мантинела, отклонява се вдясно и блъска полицейския автомобил " Опел Вектра ", с бургаска регистрация, употребен от чиновниците на бранш " Пътна полиция " към ОДМВР – Бургас, обслужващи първата злополука.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР