Разработчиците на популярния месинджър WhatsApp обявиха нова функция, с която

...
Разработчиците на популярния месинджър WhatsApp обявиха нова функция, с която
Коментари Харесай

В WhatsApp ще могат да се възстановяват случайно изтрити съобщения

Разработчиците на известния месинджър WhatsApp оповестиха нова функционалност, с която ще се избегне инцидентното заличаване на известия в чатовете. Става дума за анулация на действието " Изтрий от мен ", с което можете да премахнете известията от чатовете си, само че те ще останат на устройствата на сътрудниците ви в чата.

Новата функционалност се назовава " Случайно заличаване ". Използва се за проявление на известие в продължение на 5 секунди, което ви предизвестява да изтриете информация единствено от себе си и ви разрешава да отмените това деяние. Инструментът скоро ще бъде наличен за всички консуматори в частните и груповите чатове на WhatsApp.
-->
Функцията " Случайно заличаване " е потребна, когато желаете да изтриете известие от всички консуматори, само че по простъпка го вършиме единствено на личното си устройство. Изскачащ прозорец ще ви разреши да отмените изтриването на известието, след което можете да повторите интервенцията, само че като го премахнете от устройствата на всички участници в диалога.

Съобщава се, че новата функционалност е била тествана с стеснен брой консуматори на месинджъра от август тази година. Тя скоро ще бъде налична за всички консуматори на WhatsApp на устройства с Android и iOS.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР