Разпространението на COVID-19 продължава да е сериозно предизвикателство с голям

...
Разпространението на COVID-19 продължава да е сериозно предизвикателство с голям
Коментари Харесай

Байер с 50 000 лв. дарение на МЗ за борбата с вируса

Разпространението на COVID-19 продължава да е съществено предизвикателство с огромен брой на инфектираните и доста здравни експерти и служащи, изложени на всекидневен риск. В светлината на тази световна рецесия, Байер подкрепя редица страни за лекуване на пациенти, както и за облекчение на натиска върху претрупаните здравни системи посредством свои артикули, техническо съоръжение, парични дарения, продан на познания и доброволчество от страна на чиновници. 

В България Байер подарява 48 900 лв. на Министерство на здравеопазването за подкрепяне на болничното лекуване на жители, болни от COVID-19 на територията на страната.

„ Тази непредвидена обстановка ни сервира скъп урок по безрезервност и човечност. Благодарим от цялото си сърце на медицинските експерти в България, които са образец за почтено държание и олицетворение на тези полезности. И оставаме с религия, че нашата поддръжка ще способства по най-ефективния метод за публичното здраве. “, сподели Екатерина Карпузова, Управител на Байер България и Търговски шеф Фармацевтични артикули. 

Нашата цел е в този сложен миг да подкрепим напъните за грижа и предварителна защита на популацията, в това число медицинските експерти, които са на първа линия. Байер ще продължи да преглежда благоприятни условия за оказване на помощ на обществото, както и да се концентрира върху обезпечаване на непрестанен достъп до продуктите и животоспасяващите си лекарства за всички пациенти, лекари и земеделци в България, както в целия свят. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР