Разпределителят на националния отбор на България Георги Сеганов и неговият

...
Разпределителят на националния отбор на България Георги Сеганов и неговият
Коментари Харесай

Георги Сеганов и Катовице с първа победа в Полша

Разпределителят на националния тим на България Георги Сеганов и неговият ГКС (Катовице) записаха първа победа в полската Плюс Лига. Сеганов и съотборниците му се постановиха вкъщи над коравия отбор на Пройект (Варшава) с 3:1 (25:22, 20:25, 25:16, 25:19) в мач от 2-ия кръг на шампионата, игран нощес.
 Георги Сеганов и Катовице със загуба на старта от Ястрежебски Венгел Георги Сеганов и Катовице със загуба на старта от Ястрежебски Венгел
Така Катовице е на 8-о място във краткотрайното класиране с 1 победа, 1 загуба и 3 точки. В идващия 3-и кръг Георги Сеганов и компания са посетители на Индокпол АЗС (Олшчин). Срещата е в събота (8 октомври) от 18,30 часа българско време.

Георги Сеганов игра цялостен мач за своя отбор и записа една точка.

Над всички за Катовице стана някогашният полски национал Якуб Ярош с 25 точки (1 блок, 4 аса и 61% успеваемост в офанзива - +15) и закономерно бе определен за MVP на мача.

За отбора на Варшава немският диагонал Линус Вебер осъществя 17 точки (1 блок, 3 аса и 48% успеваемост в офанзива - +6), а Игор Гробелний приключи с 11 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР