Разочарованият Люис Хамилтън заяви, че нито една от корекциите по

...
Разочарованият Люис Хамилтън заяви, че нито една от корекциите по
Коментари Харесай

Люис Хамилтън се оплака от колата си

Разочарованият Люис Хамилтън съобщи, че нито една от корекциите по болида на неговия Мерцедес не е направила разлика. Изказването му идва след едвам 13-ото му място във втората свободна подготовка за Гран При на Австралия.

7-кратният международен първенец от Англия изпитва усложнения от началото на сезона, като колата му е доста по-бавна от болидите на Ред Бул и Ферари. Проблемите на немския конструктор с отскачането при висока скорост не престават и Хамилтън изрази гласно разочарованието си от това. „ Просто нищо от това, което променихме по колата, не дава резултат сега “, стартира той, откакто финишира на близо две секунди зад Шарл Льоклер с Ферари, който даде най-хубаво време.

„ Това е сложното нещо. Започваш да ставаш все по-голям оптимист и по-късно правиш промени, които не довеждат до усъвършенстване. Направихме някои корекции преди втората свободна подготовка. Първата мина по-добре, втората не изключително. Така че не знам, колата просто е подла “.

Хамилтън, който приключи трети в откриващото съревнование в Бахрейн, а по-късно 10-и в Джеда, добави, че не желае да одобри да не е конкурентен към променената писта „ Албърт Парк “ този уикенд.

„ Разочароващо е, тъй като се опитваш и опитваш, и даже когато направи добра обиколка, поглеждаме към времената и изоставаме с повече от секунда. Трябва да свършим още доста работа, с цел да скъсим разликата “, добави британецът.

Съотборникът му в „ сребърните стрели “ Джордж Ръсел не се оправи доста по-добре, приключвайки на 11-а позиция. „ Не сме в позицията, в която желаеме да бъдем, има много междинни болиди, които са пред нас и явно изоставаме фрапантно от най-бързите коли. Трябва да работим интензивно довечера и да разберем рестриктивните мерки “, показа той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР