Разходите, които правят потребителите, в услуги за споделено пътуване ще

...
Разходите, които правят потребителите, в услуги за споделено пътуване ще
Коментари Харесай

Споделеното пътуване ще печели 1 трилион щатски долара до 2026 г.

Разходите, които вършат потребителите, в услуги за споделено пътешестване ще надвишават 937 милиарда щ. $ до 2026 година. Според разбор на експертите от Juniper Research, това е с повече от 50 пъти приходите на публичния превоз в Лондон, Ню Йорк и Пекинското метро през 2021 година.

Данните от „ Споделените пътувания: разбор разхода, размер на пазара и прогнози 2012-2026 “ предвиждат растеж от 537% през идващите пет години спрямо изхарчените 147 милиарда щатски $ през 2021 година.  

Докладът сочи, че потребителите в Съединени американски щати и Китай харчат най-вече за този тип услуги. Техният дял ще бъде близо 65% от целия пазар през 2026 година, сочи прогнозата.

Авторът на отчета - Адам Уиърс споделя, че растежът ще се случи вследствие на това, че потребителите все по-често употребяват шерване на пътуването дружно с публичния превоз или напълно на негово място. Въпреки че този тип пътешестване забави растежа си през последните две години поради Covid-19, напълно скоро то ще се върне на познатия от преди този момент ритъм на напредък.

А тук ще намерите още
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР