Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков.Мълнениеносното

...
Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков.Мълнениеносното
Коментари Харесай

Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков

Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков.

Мълнениеносното решение на Невена Цонева и Венелин Венков да си тръгнат от през днешния ден за на следващия ден от Ку-ку бенд е оставил екипа на Слави Трифонов в небрано лозе. Тъй като във вокално-инструменталната група на дългия има много вокали, само че няма барабанист, без какъвто не може и да става дума да свири оркестъра, Слави трескаво тръгнал да търрси нов.

Оказало се обаче, че намирането на музикант на ударния инструмент е най-трудното нещо. Все отново екипът на Трифонов към този момент е избрал заместител на Венко и сега вървят подготовки.

Веднагически след напускането на Венко и Невена Евгени Димитров – Маестрото почнал да търси техни заместници. Така той се спрял на Николай Тошев, който е част от „ Лъки бенд “, заяви Блиц.

Николай въобще не се поколебал и приел предлагането, защото към този момент някогашният му оркестър свири по кръчми, сватби и други частни мероприятия е добър, само че не може да се мери със славата на Ку-ку бенд.

Николай Тошев обаче провокирал същото, като Невена и Венелин, тъй като оставил сътрудниците си в същата обстановка предходния оркестър. Заради това сега „ Лъки бенд “ били изпаднали в суматоха и интензивно си търсели нов барабанист.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР