Разграждането на модела ще го правят партиите на промяната, достатъчно

...
Разграждането на модела ще го правят партиите на промяната, достатъчно
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Радев да разбере, че в политиката се налага и раздяла с приятели

Разграждането на модела ще го вършат партиите на смяната, задоволително е Движение за права и свободи да не пречи и в случай че желае, да поддържа избрани неща с гласоподаване, съобщи в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по ТV+ и TV1 ръководителят на " Движение 21 " Татяна Дончева, представена от Епицентър.бг.

" Искаме или не желаеме, подвластен от това какъв брой гласа ще съберат на изборите партиите на смяната. Това, което сега дават социологическите организации, напълно не ни прави носители на над 120 гласа. А даже и да имаме 123-125 гласа, не може да издържим в Народното събрание задоволително дълго време. Без да имаме 15-20 гласа, даже 30 гласа над 120, ние не можем да създадем обикновено придвижване на законодателната стратегия и би трябвало да си даваме сметка за това, съобщи Дончева и добави: Не можете да откажете никоя поддръжка. "

Според нея, в случай че партиите на смяната съумеят да сформират държавно управление, не трябва да включват Движение за права и свободи в държавното управление и наложително би трябвало да " изровят далаверите на Пеевски и да се разровят в далаверите на Движение за права и свободи в зедемелското министерство и Държавен фонд " Земеделие ", само че не може да се забрани на Движение за права и свободи да поддържа този кабинет.

" Когато ние преследваме далаверите, в които са свързани хора на Движение за права и свободи, си вършим работата, само че за какво би трябвало да забраним на Движение за права и свободи да поддържа държавно управление или законодателни решения ", съобщи тя.

Според нея новият парламент би трябвало да стартира с приемането на декларация за национално единодушие, посредством която партиите да се обединят към 5-6 национални целта и небосвод за тяхното осъществяване.

Дончева разяснява и че съгласно нея президентът Румен Радев би трябвало да разбере, че " в политиката има тежки решения на разлъка с близки другари, които те заплашват " и да освободи своя консултант Пламен Узунов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР