Разголената синоптичка на bTV Натали Трифонова събира невиждан хейт, става

...
Разголената синоптичка на bTV Натали Трифонова събира невиждан хейт, става
Коментари Харесай

Нов трус в Би Ти Ви! Скандал с Натали Трифонова

Разголената синоптичка на bTV Натали Трифонова събира невъобразим хейт, излиза наяве от скорошна информация, публикувана в общественото пространство.

Оказва се, че русокоската, която приковава вниманието най-много с нищожно облекло и лигаво държание в ефир, в сравнение с температурните амплитуди в прогнозата за времето, каквато в действителност е функционалността ѝ, за изненада не е изключително долюбвана от феновете.
-->
За това приказват и систематичните сигнали до медийния регулатор против нея, които към този момент наброяват по 50 месечно. Разбира се, типично по женски, Трифонова подозирала съперниката си в Нова тв Никол Станкулова, която прави нещо кой знае какъв брой по-различно с появяването си.

Членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) всеобщо пренебрегват адресирани до регулаторния орган сигнали от възмутени фенове за фрапантно късите поли, с които се явява на екран синоптичката от bTV Натали Трифонова, само че най-малко към този момент тя се оказва най-докладваното в Съвет за електронни медии тв лице.

В огромна част от сигналите се упорства русокоската да бъде принудена да се приведе в порядъчен за тв ефир тип посредством налагане на административни санкции от малкия екран.

Засега от Съвет за електронни медии не реагират, най-малко не и обществено, само че евентуално взимат поради сигналите, само че дали те ще доведат до нещо, в последна сметка, към този момент можем единствено да гадаем, защото, както е добре известно, от Съвет за електронни медии не могат да се месят в публицистичното наличие на малките екрани.

В същото време обаче, в нюзрума на bTV върви горещата клевета, че досегашната новинарка от малкия екран и сегашен член на Съвет за електронни медии Габриела Наплатанова дискретно сложила въпроса за минижупите на Натали Трифонова пред Антон Хекимян. И го помолила импровизирано да удължи " единствено с два пръста " късите поли на русокоската поради взрива от отрицателни зрителски сигнали.

Самата Натали пък изрично отказвала да се съобрази с устната рекомендация на Съвет за електронни медии, защото съгласно нея сигналите идвали от завистливи конкурентни синоптички от други малките екрани, написа " Уикенд ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР