Разгарът на лятото е причината за ниската избирателна активност. Това

...
Разгарът на лятото е причината за ниската избирателна активност. Това
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Българинът избра плажа и хартията

Разгарът на лятото е повода за ниската изборна интензивност. Това сподели пред бТВ някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков.

По думите му машинното гласоподаване също се оказало една спирачка за доста хора. Служебното държавно управление било доста интензивно, доста положително попадение, само че това не повлия в някаква посока на изборната интензивност в изборите, разяснява някогашният длъжностен министър председател. Той не чака нищо ново спрямо три месеца.

Няма да е злополука за България, в случай че е без кабинет, тъй като можем да си починем. Не съм доста смутен, само че е за предпочитане България да има държавно управление, уточни проф. Герджиков.

Бившият евродепутат Петър Курумбашев, който също участва в студиото на БТВ, уточни, че повода за ниската изборна интензивност е, че хората се уморяват да ги питат за кого ще гласоподават. Не се случи нищо пагубно и за това, че половин % от машините не са сработили. Този апокалипсис, че с машинното гласоподаване няма да се получи, стана ясно, че може и да не повлия извънредно доста на хората, безапелационен бе Курумбашев.

За него е доста по-важно да се направи разлика сред следения и платен избор в ромските махали. Служебното държавно управление постави старания за почтено осъществяване на изборите, сподели още Петър Курумбашев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР