Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня дойде също толкова

...
Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня дойде също толкова
Коментари Харесай

Избра ли Мадалина парите пред любовта

Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня пристигна също толкоз изненадващо, колкото и новината, че двамата са дружно. Месеци наред ги определяха като една от най-секси светските двойки, само че наподобява и този път физическото не се оказа задоволително, с цел да просъществува връзката им.
 Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня - това ли е повода за нея
Това ли е повода за раздялата на Гришо и Мадалина

Старата ария на нов глас

Засега никой от двамата не е коментирал съответно повода за раздялата, само че разгласяват завоалирани послания в профилите си в обществените мрежи, които ни дават мотив за размисли. След като Мадалина написа на стори в Instagram, че " пропускането на краткотрайно развлечение за създаване на непрекъсната непоклатимост не е загуба ", в този момент пристигна ред и на посланието на Гришо.

Той качи също на стори забавна фотография на лъв и жена с надпис " Парите не могат да купят преданост ". На нея се вижда, че дамата носи лък и стрели, а лъвът търси нейната непосредственост, макар че има няколко забити стрели в гърба си.
 Снимка 638185

Това е първата реакция на Григор Димитров след раздялата на Мадалина и може да го тълкуваме като намек, че не той е виновният за този процес на събитията. А дали красивата румънка е предпочела някой различен с повече пари, можем единствено да преполагаме. Или пък Гришо още веднъж е отчаян, че милионите му му пречат да има сериозна връзка.
 Григор Димитров и Мадалина Геня - разграничени ли са двамата в действителност
Разделени ли са Григор Димиров и Мадалина Геня

Ето какво демонстрират дейностите им

Тенисистът в никакъв случай не е обичал да приказва за персоналния си живот и да влиза в детайлности, по тази причина едва ли скоро ще разберем цялата истина. И явно всяка от страните има своя позиция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР