Раздялата може да засегне човека толкова силно, че да го

...
Раздялата може да засегне човека толкова силно, че да го
Коментари Харесай

Най-влудяващите реакции на зодиите след раздяла

Раздялата може да засегне индивида толкоз мощно, че да го накара да се държи много нетипично. Всички се оправяме с нея по друг метод, само че някои раздели са по-трудни за превъзмогване от други.

Понякога, когато сме в посттравматичния интервал на раздялата, може да се държим по чудноват и особен метод.

Когато се съвземаме от раздялата, може да се окаже, че вършим някои много невероятни неща - неща, които, когато погледнем обратно, се чудим по какъв начин (и защо) сме ги създали.
Ето по какъв начин се държат зодиакалните знаци след разлъка.

Овен

Опитвате се да се свържете с някой от приятелите или членовете на фамилията на някогашния си сътрудник. В това държание няма никаква логичност. Мислите ли, че в случай че съумеете да се сдобрите с някой, обвързван с някогашния ви, той ще изтича и ще му опише какъв брой необикновен човек сте бил? Или просто се пробвате да накарате някогашния си да съжалява, че е скъсал с вас?

Каквото и да вършиме, не е доста хубаво да употребявате някого по свои лични аргументи. Да, един от методите да забравите някого е да се обвържете с някой различен.

Телец

Ставате прекомерно прочувствени и пишете неприятна лирика, прозаичност и песни.

Хубаво е, че желаете да изкарате възприятията си по креативен метод и в случай че се вдъхновите да напишете нещо, това е добре за вас.

Някои от написаните от вас текстове за разлъка обаче не трябва да бъдат виждани от никой различен. Когато сте във вихъра на разрушеното си сърце, нямате тази отдалеченост, от която се нуждаете, когато разглеждате творбите си.

Напишете го, запазете го на компютъра си или даже го разпечатайте и го захвърлете в чекмеджето. Дайте му известно време; в случай че в действителност смятате, че в написаното от вас има нещо свястно, погледнете го още веднъж, когато мине малко време и можете да го оцените по-трезво от преди.

Близнаци

Вие стартирате да разпространявате клюки за някогашния си.

Не е добре да разпространявате клюки и злословия за някогашния си. Мислите си, че контролирате вредите от метода, по който хората мислят за вас, само че в реалност просто изглеждате неуместно в очите на другите. По този метод не се обрисувате в доста добра светлина, а когато разпространявате неистини - вредите са доста по-големи, в сравнение с си мислите.

 реакция

Рак

Прекалено доста пишете, обаждате се и изпращате известия.

Отказвате да не контактувате, по тази причина прекалявате и непрекъснато се свързвате с някогашния си.

Лесно е да се прозре привидната ви угриженост. Ако експоловинките ви имат потребност от някого, с който да поговорят, това няма да сте вие. При състояние, че желаете да останете другари, въпреки всичко ще би трябвало да преминете през интервал на изстудяване. Смущаващо е, когато изпращате всевъзможни известия, само че никой не дава отговор на тях.

Лъв

Измисляте злобни прякори за някогашния си.
Приемате го за занимателно и макар че възприятието ви за комизъм нормално е на място, това не е метод към нещата по зрял метод. По-добре използвайте цялата си креативност за нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре. Например напишете разказ за връзката ви, само че не забравяйте да промените имената!

Дева

Опитвате се да се отървете от предишното си.

Когато връзката ви е завършила, се пробвате да измененията всичко в себе си - преобразявате се, вършиме неща, които нормално не вършиме, и казвате неща, които звучат необичайно от вас.
Може би си мислите, че в случай че сте изцяло друг човек, няма да ви боли толкоз доста, само че истината е, че просто се криете от себе си. В последна сметка ще би трябвало да се примирите с обстоятелството, че раздялата е трансформирала живота ви, и да се научите по какъв начин да продължите напред. 

 реакция

Везни

Прекалявате с всичко.
Обикновено сте човек, който се стреми към равновесие, само че раздялата ви обърква. Ще извършите всичко допустимо, с цел да притъпите болката.

Ако задачата ви е да се почувствате по-добре, изненадайте се! Цялото това невъздържание единствено ще ви накара да се чувствате по-зле. Вместо това подбирайте какво вършиме, като давате приоритет на грижата за себе си и времето, прекарано с другари.

Скорпион

Сменяте чаршафите.
Не, не просто изпирате чаршафите, а ги сваляте, хвърляте ги в кошчето купувате нови. Всичко, което някогашният ви е употребил на драго сърце, е добре да се почисти от вкъщи ви, тъкмо както се надявате да го изчистите от сърцето и мозъка си.
Внимавайте, когато изгаряте картичките, които са ви подарили, или фотосите, на които сте дружно - с цел да не запалите дома си от гняв.

Стрелец

Оставате на умерено и насаме място.
Вие, пътешественикът и авантюристът, вървите напълно против характера си, когато претърпите разлъка и просто към този момент не отивате на никое място. Почти не излизате от къщи.

Ако не можете да работите от у дома, ще се обадите, че сте заболели. Ще извършите каквото можете, с цел да се оттеглите от света, и ще получите разтуха от познатото и рутината.

 реакция

Козирог

Драматично ще върнете движимостите на някогашния си.
Събирате всичко, което в миналото са Ви давали, и всички движимости, които са оставили у Вас, и вършиме огромно шоу, с цел да ги върнете на някогашния си. Искате да го нараните по какъвто и да е метод и смятате, че връщането на движимостите му ще бъде като удар в сърцето.

Проблемът е, че това може да ви нарани още повече, в сравнение с предметите му, и в един миг ще желаете да си върнете всички тези неща. Ако имате шанс, можете да накарате някого да ги открадне назад за вас; в случай че нямате, ще съжалявате, че сте били толкоз прибързани.

Водолей

Оставате другари с приятелите на някогашния си.
Ще се оправдаете, че каните приятелите на някогашния си на открито, като казвате, че постоянно сте ги харесвали и че не желаете да ги загубите в този момент, когато връзката е завършила.

Истината е, че желаете те да описват на някогашния ви какъв брой сте невероятни и какъв брой доста се забавляват с вас. В твоя съвършен злобен свят приятелите на някогашния ти ще застанат на твоя страна и ще се извърнат против него.

Риби

Разработвате подправен профил и се пробвате да атакувате някогашния си.

Ловът на котки рядко се получава добре, изключително в случай че претекстовете ви са съмнителни. Смятате, че знаете какво желае някогашният ви сътрудник, по тази причина създавате профил, който съгласно вас сигурно ще го примами. След като го извършите, вие се превръщате в въплъщение на идеалния сътрудник.

Какво се случва, когато той се влюби във подправената ви персона? Мислили ли сте въобще за следствията от дейностите си, с изключение на за това да паднете толкоз ниско?

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР